maanantai 23. toukokuuta 2011

DEVALVOI EURO - PÄÄSET PINTEESTÄ!

IHANA DEVALVAATIO!!

Ja sitten bloggaan siitä, että nyt kun Suomi on Eurossa ja Ruotsi ja UK taas ei niin devalvoidaan nyt sitten euro! Ruotsi ja UK sais nenäänsä pienen pyöreän palkokasvin siemenen. Kiinan valuutta on valtavan spekulaation kohde ja siitä spekulaatiosta päävastuussa on Kiina säädöillään itse. Lisämaustetta iltaruskoon tulee siitä, että USA antaa samalla kertaa oman valuttansa EI KELLUA vaan vajota! mm. painamalla setelirahoituksella lisää taaloja. EURO vahvuus on soppa ja soppa on nyt valmis tarjottavaksi.

Kiinalla ei oo mitään syytä muutta omaa keinotekoisesti kelluvaa valuuttaansa koska se on maailman johtava talousmahti nr. 2 tai 3. USA:lla ei taas sen sisäpiiritalouteen paljon vaikuta taalan kurssi, koska sen kotimarkkinat ovat aina olleet sen päämarkkinat (ylivoimaisesti). Niipä sille ei oo paljoa väliä miten taala käyttäytyy muita valuuttoja vastaan. USA:ta kismittää Kiinan ja USA:n keskinäinen valuuttakurssi, ei EURO! Olisi siis hyvä nyt kerätä EURO:n maat isoon miitinkiin ja päättää tehdät "vanhat Suomet" eli DEVALVOIDA EURO esim. TASAN TAALAN KURSSIIN. Silloin Euroopan vientiveto maailmalle kohenisi sikana, taloudet myös. Ongelmaksi voisi kuitenkin muodostua edelleen Kreikka ja Portugali, joilla ei ole ilmeisesti koskaan ollut mitään merkittävää ventiteollisuutta. Mutta muu EU saisi fyrkkaa ovista ja ikkunoista ja osalla vois bungata osan noiden heikomopien maiden liemestä.
Ei muuta sit tällä kertaa.

Consumeratttack Johannes

PS Avaan Face Book sivut, joissa David ja Goljat caseni erästä suuryitystä vastaan tulee olemaan mahtavasti framilla. Tarkoituksena saada vahingonkorvauksia parilta yritykseltä Suoman lain vastaisesta toiminnasta. Palaan asiaan pian. Tarkoitus on myös vahingoittaa kyseisen yrityksen yrityskuvaa lain puitteissa maksimaalisesti.
Sitä varten olen hankkiut nettisaitin www.consumerattack.com Korkeajännityssarja alkaa pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti